Op de kaart is altijd genoeg keuze uit verschillende gerechten. Deze zijn veelal op basis van de klassieke Franse keuken met een hoofdrol voor een mooi stuk vlees of vis van liefst duurzame herkomst.

Natuurlijk ontbreken vegetarische gerechten niet. Wij gebruiken producten van het seizoen. 
 

 Maandmenu

Prijs indicatie

Tapperij menu voor gezelschappen van 8 pers of meer: 
€ 37,50 voor een driegangen menu
€ 42,50 voor een viergangen menu

Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

De keuken is open van 18.00 tot 22.00 uur


Chef –owner Hans Richel’s insistence on a constantly changing menu gives full rein to his creativity and ensures that there are always delicious surprises at The Tapperij. Equal importance is given to seasonal variation and to home grown products. Game comes from the Veluwe region, lamb, beef, butter, eggs and cheese from Baambrugge. And with Scheveningen on the doorstep, the fish comes straight from the harbour. The result is a dinner menu with wonderful flavour combinations and inspired touches guaranteed to delight and satisfy.