Het gastronomische evenement Goût de France / Good France is een wereldwijde viering van de Franse keuken. Chef-koks over de hele wereld serveren ieder jaar op de eerste dag van de lente (woensdag 21 maart) een “diner à la française”. Dit evenement, dat in 150 landen wordt georganiseerd, draagt bij aan de bloei van de Franse keuken op alle vijf de continenten.


Menu Goûte de France

Woensdag 21 maart – zaterdag 24 maart

Steak Tartare à la minute
of
Coquille met krab en een kreeftensaus

***

Tournedos ‘Rossini’
of
Zalm kotelet à la Florentine  

***

Moelleux au chocolat
of
Plateau des fromages

3 - gangen €39,50
4 - gangen €47,50

 

Arend-Jaap van der Lely van Wijn op Dronk heeft een Frans wijnarrangement samengesteld:

Les vins très Français

 

Effervescent
Feneuil Pointillart Champagne Premier Cru Brut Tradition
Pinot noir, pinot meunier, chardonnay de Montagne de Reims

Les blancs

Domaine Bersan Saint Bris 2014
Le sauvignon blanc de Bourgogne

Domaine Ogereau Blanc En Chenin Anjou 2014
Les jeunes vignes de Savennières

Andre Bonhomme Macon Village vieilles vignes 2016
Le chardonnay de Bourgogne

Les rouges

Domaine des Nugues Beaujolais Village 2015
Le grand cru perdu de Lancie

Domaine des Bouquerries Chinon Cuvee Royale 2010
Les très vieilles vignes cabernet franc

 

Vin doux

Domaine la Fourmone Muscat de Beaumes de Venise 2012
Le muscat sucre du Rhône

Wijnarrangement: 4 gangen inclusief aperitief €24,50                

 Arend-jaap van der lely - wijn op dronk

Arend-jaap van der lely - wijn op dronk