Een restaurant met de klassieke Franse keuken als basis en een kenmerkende negentiende-eeuwse ambiance. De Tapperij hoort thuis in het rijtje oudste horecagelegenheden van Den Haag (sinds 1886) en naar horen zeggen stonden Prins Hendrik en schrijver Louis Couperus er weleens aan de toog, toen het nog enkel een jeneverschenkerij & herensociëteit was.

De sfeer in het restaurant en de aparte “Haagsche Heerenkamer” herinnert aan deze oorspronkelijke bestemming. In deze setting serveren wij onze gerechten.

Met goede smaak en respect voor de dagverse producten van de allerbeste kwaliteit, proberen we steeds opnieuw te verrassen. De kookkunst is impulsief, harmonieus en ongekunsteld. De Tapperij heeft een wisselende kaart. Er wordt gewerkt met producten van het seizoen, liefst duurzaam en van Nederlandse bodem.

U kunt lunchen en dineren in het restaurant, in de sfeervolle Heerenkamer en bij mooi weer op ons ruime en gezellige terras.


Tucked into a quiet corner of the Archipel neighbourhood in the centre of The Hague, this cosy restaurant still retains much of its original atmosphere from when it first opened in 1886 as a drinking establishment for gentlemen and where Prince Hendrik and writer Louis Couperus were among the guests.

The charm of the “Haagsche Heerenkamer” (ideal for a group up to 19 guests) and the delightful old-fashioned atmosphere of the original café, form the unique setting in which to enjoy truly excellent meals.
The menu style is based on the French bistronomie. Preferably bought from our local suppliers. Whilst based on French cuisine, we do not hesitate to add some own flair and innovative touches. The result is a surprising menu with the focus on quality, freshness and seasonal availability.